Тази година участниците в Маскираният певец доста умело преправят гласовете

...
Тази година участниците в Маскираният певец доста умело преправят гласовете
Коментари Харесай

Коя е Хищницата в Маскираният певец?

Тази година участниците в " Маскираният артист " много ловко преправят гласовете си, с цел да не бъдат разпознати. Първите свалени маски са на Поли Генова, Борис Солтарийски, Милена Славова и Есил Дюран. Само последната бе хваната бързо от панелисти и фенове.

Безспорно най-атрактивна е Хищницата, зад чиято маска мнозина подозират, че се крие фолк певицата Райна. Техните догатки идват от стройната фигура и танцувални имения на дамата под маската. Уликите пък подсказаха, че е печелила купа за хубост, а Райна е известна с този факт.

Уви, не Райна се крие зад фамозната маска. Има известни съмнения измежду феновете, по отношение на самоличността на Хищницата. И те са сред две доста надарени и красиви певици. Едната е Надя, която преди години бе вокал на групата " Дийп зоун ", която има хубаво телосложение, превъзходен глас и страхотни танцови умения.

Михаела Филева също е посочена за възможен участник, защото и нейните умения в танците не са за подценяване. Единственото, което не се връзва с нейния облик, е вулгарното поведение на сцената. Знаем, че Михаела е много премерена и изискана в придвижванията си, излъчва класа, която при Хищницата е изразена по друг метод.

Факт е, че този участник се трансформира в обичан на феновете, без въобще да подозират кой се крие зад костюма. Има всички шансове да стигне до края и като нищо да завоюва. Със сигурност продуцентите ще създадат победител този, който успее до финала да резервира тайната и феновете да не се сетят кой се крие за неговата маска.

Точно по този начин стана предходната година, когато съвсем всички участници бяха разпознати още на старта на шоуто. Единствените, които съумяха да заблудят, са точно трите финалистки - Гарванът (Михаела Маринова), Розата (Жана Бергендорф) и Пчеличката (Маги Джанаварова), напомня show.blitz.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР