Тази година ще отпразнуваме Деня на влюбените както никога досега

...
Тази година ще отпразнуваме Деня на влюбените както никога досега
Коментари Харесай

14 февруари ще бъде много специален за тези 4 зодии

Тази година ще отпразнуваме Деня на влюбените както в никакъв случай до момента и за този факт даже астрологията има пояснение.

Ретроградният Меркурий, който стартира на 30 януари и ще продължи до 20 февруари, все ще откри метод да остави своя отпечатък в живота ни. И това не е единствената причина да възприемаме тази неделя като един доста чудноват и плевел миг от астрологична позиция - Венера, планетата, която ръководи любовта, е във Водолей дружно със Сатурн и Юпитер - всичко това ще ни накара да жадуваме да получим малко повече независимост и да пречупим бариерата на посредствеността.

Нещо повече, за някои от нас 14 февруари може да се окаже денят, който в никакъв случай няма да забравим - астролозите разкриха кои са четирите зодии, които ще преживеят един изключително специфичен Свети Валентин.

Проверете дали сте измежду тях:
 14 февруари ще бъде доста специфичен за тези 4 зодии  14 февруари ще бъде доста специфичен за тези 4 зодии  14 февруари ще бъде доста специфичен за тези 4 зодии  14 февруари ще бъде доста специфичен за тези 4 зодии
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР