тази година също бе със специално участие във като

...
тази година също бе със специално участие във  като
Коментари Харесай

Disney със специално участие на Супербоул

тази година също бе със особено присъединяване във „ ” като мотивът бе отбелязването на своята 100-годишния празник на компанията. Дебютът на специфичното видео за Disney100 по време на голямo спортно събитие бе извънредно трогателен моменти при започване на година, цялостна с благоприятни условия за почитателите от всички възрасти да изживеят още веднъж най-любимите си мемоари, свързани с Disney, и да се насладят на нови затрогващи истории и прекарвания.

За пръв път зрителите на 57-то издание на  финала на шампионата на Националната футболна лига видяха специфичното видео на The Walt Disney Company, представящо признателността на компанията към почитателите и създателите, белязали към този момент едновековната история на конгломерата.

В рамките  единствено на 90 секунди  видеото съумява да събере сцени от емблематични филми, сериали, представления и тематични паркове на Disney и демонстрира почитатели и вдъхновяващи цитати от Уолт Дисни, свързани със споделените мемоари и носталгията, които са отредили на Disney особено място в сърцата на публиката по целия свят.

Предстоящите месеци ще бъдат подчинени на 100-годишнината на компанията и от  The Walt Disney Company дават обещание, че ще зарадват своите фенове и ще отбележат приноса на  „ разказвачите на истории, които през последния век поддържат искрата на насладата и магията, които Disney носи ”.

А ето и какво следва.

Този петък-17 февруари, по кината потегля най-новият филм на Marvel Studios „ Ант-мен и Осата: Квантомания “ .

18 февруари е датата на международната премиера на изложбата в The Franklin Institute във Филаделфия. Експозицията е ситуирана в 10 галерии на 4500 кв. м. повърхност, където историите на Disney ще оживеят посредством новаторски и завладяващи технологии.

Архивът на Walt Disney () отваря съкровищницата на компанията и показва повече от 250 от своите „ перли в короната “ – рядко виждани истински творби на изкуството и артефакти, костюми, декори и реквизити, атракциони от тематичните паркове и доста други. Изложбата ще има няколко спирки в Съединените щати и из Европа.

До края на годината публиката по света ще може да се наслаждения на невероятни кино министър председатели от известните студиа на компанията като Disney, Pixar, Marvel Studios, Lucasfilm и други. От „ Малката нимфа “ и „ Пазители на галактиката vol. 3 “, чиято премиера е през май, до „ Стихии “ , „ Индиана Джоунс и реликвата на ориста “ , „ Капитан Марвел 2 ” и „ Привидения в замъка “ , които излизат това лято – на огромния екран ще оживеят както обичани от всички герои, по този начин и нови истории.

На 22 ноември 2023 година, Walt Disney Animation Studios ще показа за първи път „ Желание ” – автентичен анимационен мюзикъл, който ще може да бъде гледан в кината.

Парковете на Disney към този момент радват гостите си със специфични празненства, отдадени на 100-годишнината. На 27 януари показа новия атракцион Mickey & Minnie’s Runaway Railway, два нови вечерни спектакъла – „ Свят от цвят – едно “ („ World of Color – One “) в Disney California Adventure и „ Чудни пътешествия “(„ Wondrous Journeys “)в Disneyland park, както и напълно нови лимитирани тематични занимания, храни, питиета и артикули.Парковете на Disney по света ще предложат доста изненади през цялата година, с цел да отпразнуват този исторически миг.

Компаниятаще отдаде заслуженото на най-големите си фенове, като ги зарадва с извънредни събития и невиждани фрагменти. През септември ще се организира и тематично издание на почитател събитието Destination D23, отдадено на годишнината, което е достъпносамозачленовете на официалнияфенклуб на Disney ().

Disney с неспокойствие чака да отпразнува 100-годишнината си със своите фенове, създатели и чиновници. За да научите повече, посетете и споделете обичаните си мемоари с Disney в обществените медии, като употребявате хаштаг #Disney100.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР