Тази година определено беше добра за феновете на Marvel, защото

...
Тази година определено беше добра за феновете на Marvel, защото
Коментари Харесай

Ще има ли продължения на Шан-Чи и легендата за десетте пръстена

Тази година несъмнено беше добра за почитателите на Marvel, тъй като след дълга суша, нетипична за студиото, най-сетне още веднъж се потопиха в света на супергероите.

И то освен с нормалните филми, само че и с нови сериали. " Шан-Чи и легендата за десетте пръстена " бе един от филмите, които показват един изцяло нов за киновселената на Marvel супергерой.

И макар пандемията се очакваше ползата към кино лентата да бъде висок. Така се и оказа, а за това свидетелстват и приходите в бокс офиса. 431.9 милиона $ в международен мащаб - тъкмо толкоз спечели  " Шан-Чи и легендата за десетте пръстена ".

В естествени условия, евентуално, тази сума щеше да е даже по-впечатляваща, само че все пак от Marvel са решили да вкарат героя и в бъдещите си проекти. От The Hollywood Reporter разбираме, че напълно публично към този момент се работи върху втори филм.

Дестин Даниел Кретън още веднъж ще седне на режисьорския стол, като и ще напише сюжета. Не е публично доказано, само че се чака Симу Лиу също да се завърне в основната роля. За Кретън договорката с Marvel е даже по-голяма, тъй като той ще работи и по един от бъдещите сериали, подготвяни за Disney+.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР