Тази година лятото отново настъпи неочаквано бързо - високите температури

...
Тази година лятото отново настъпи неочаквано бързо - високите температури
Коментари Харесай

Охладете дома си със стилен климатик от LG

Тази година лятото още веднъж настъпи ненадейно бързо - високите температури бързо заместиха студените дни и прохладните вечери. Колкото и да избираме топлото време, би трябвало да признаем, че въпреки всичко от време на време се усещаме по-добре в хладни пространства. А в този случай най-верният ни асистент е климатикът. Ако към момента не сте се сдобили с този незаместим апарат, ето едно предложение, което дава доста повече от нормалните разновидности.



Един от най-новите климатици на LG е моделът. На пръв взор той впечатлява със стилния си дизайн. Той е основан с изцяло огледален корпус, който отразява заобикалящата го среда.



Така климатикът внася още повече хармония в дома и се трансформира в подобаващ детайл от всеки интериор, без значение дали изберете той да е в дневната или в спалнята.



В корпуса на климатика се крият редица функционалности, които го трансформират в още по-желан модел. Той има технологията UVnano™, с помощта на която 99,99%* от бактериите са отстранени с UV LED светлина, като главната цел е вентилаторът да се поддържа оптимално чист и пресен.



Този климатик е изключително подобаващ за фамилиите с деца, защото отстранява носещите се във въздуха частици, които предизвикват алергии. Знаем, че е добре филтрите на един подобен апарат да се смъкват и да се почистват от време на време. Добрата вест е, че при LG ARTCOOL Mirror (AC12BK) е налично вътрешно разчистване, което се случва автоматизирано посредством изсушаване на влагата. Освен това, прелиминарен филтър улавя едрите прахови частици още в самото начало.



Едно от най-големите преимущества на новия климатик на LG е опцията да го управлявате без значение къде се намирате. Необходимо е само да имате конфигурирано мобилното приложение LG ThinQ™. Така, да вземем за пример, в края на работния ден може да включите уреда и да се приберете у дома, където средата към този момент ще е охладена.

Това се случва доста по-бързо с помощта на двойния инверторен компресор LG DUAL Inverter Compressor™. Той способства и за понижаване на разхода на сила, надлежно и от сметките за електричество. Това елементарно може да се наблюдава освен през приложението LG ThinQ, само че и на знака на самия климатик, който може да демонстрира потреблението, до момента в който уредът работи.

В късните часове на деня няма потребност да включвате светлината, с цел да промените режима на вашия климатик, защото отдалеченото разполага с GYRO датчик, който задейства елегантна подсветка на буртоните и екрана, която не натоварва очите. Не на последно място, умерено може да оставите климатика да работи, до момента в който си почивате или до момента в който спите – уредът е доста спокоен.



Цялата продуктова линия битови климатици от LG се оферират с удължена 3-годишна гаранция, по този начин всеки закупен климатик в интервала 15 май – 31 декември 2022 година ще получи 5 години цялостна гаранция от производителя LG Electronics.

Все още имате време да изпреварите най-горещите летни дни, като оборудвате дома си с нов климатик от LG. А още по-хубаво е, когато това се случва със жанр и грижа за здравето!

Разгледайте новите модели климатици на LG на

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР