Тази година червеният килим на не беше особено впечатляващ, но

...
Тази година червеният килим на не беше особено впечатляващ, но
Коментари Харесай

Бялата риза - вечната неразделна модна любов

Тази година аленият килим на не беше изключително впечатляващ, само че за разлика от предходната, ни напомни какъв брой блестящ може да бъде той и за какво погледите на всички са приковани към него. Най-малко тъй като там, под светлините на прожекторите, постоянно се откроява някой фешън тренд. И до момента в който сме привикнали известните дами да дефилират с приказни рокли, то този път видяхме, че това предписание освен може да бъде нарушено, само че и да затвърди убеждението ни, че бялата риза е всичко друго, само че не и скучна.

Да, тя беше основен фешън воин на тазгодишния червен килим и я видяхме по няколко разнообразни, само че супер стилни метода. След като Уанда Сайкс се появи с бял костюм, надлежно риза и обувки в същия звук, Ума Търман се открои с необикновено изискания си тоалет на Bottega Veneta, състояща се от бяла копринена риза и дълга черна пола. Скъсена версия на ризата сподели Зендея, облечена напълно във Valentino, където полата беше още веднъж дълга, само че сребриста. пък ни сподели безконечната класика – черен костюм с бяла риза, само че нито ризата беше закопчана догоре, а тъкмо противоположното, нито панталонът беше дълъг. Но пък всичко беше на Chanel.

През 20-те години на предишния век точно Коко Шанел революционизира дамския дрешник, като включва въодушевени от мъжко облекло бели ризи в сбирките си. След това в Златната епоха на Холивуд звездите Катрин Хепбърн и постоянно стартират да ги носят. И това е без даже да се загатват безкрайните запаметяващи се бели ризи, носени на екрана - от Даян Кийтън в „ Ани Хол “ до Ума Търман в „ Криминале “.

Извън аления килим и киното бялата риза е онази безконечна неразделна фешън обич, без която нито един капсулен дрешник не може. Да, ще продължаваме да я носим по разнообразни способи и този сезон и в случай че имате потребност от нов модел, вижте в галерията ни няколко шопинг находки, с които да обновите стайлинга си.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР