Тази футболна вечер отново може да се окаже много драматична

...
Тази футболна вечер отново може да се окаже много драматична
Коментари Харесай

Нова драма? Англия мечтае за финал от 55 години

Тази футболна вечер още веднъж може да се окаже доста трагична. Родината на футбола Англия излиза в борба за своя първи край от 1966 година насам!

Пародокс или не, това са обстоятелствата. На хартия този полуфинал наподобява с по-ярко изразен любимец. Англия е подобен за букмейкърите още от старта на шампионата, а и идва на този стадий без още да е позволила даже гол във вратата си. 

А  гордите датски момчета с алените екипи преодоляха големия потрес от случилото се с Кристиан Ериксен на старта на шампионата, с цел да са на полуфинал

Преди 55 години финалът отново е на " Уембли " и е победена Западна Германия с 4:2, с цел да бъде завоювана международната корона.

Сега на финала на същия " Уембли ", въпреки и осъвременен, чака Италия.

" Че той бил ли си е вкъщи? " - пошегува се вратарят на Лестър. Каспер Шмайхел. - Печелили ли сте в миналото Европейското? За международното - знам, само че европейска купа Англия, мисля, няма... "

В лагера на Гарет Саутгейт наподобява царува необикновено успокоение и това разграничава този британски състав от всеки различен преди него. и това е голяма заслуга точно на треньора.

" Те нямат какво да губят, ние имаме - констатира Саутгейт. - Но ние се готвим от дълги месеци за това да сме тук и в това състояние. Не сме желали друго. Сега сме на един мач от финала и би трябвало да го изиграем по този начин умерено, както го направихме с Хърватия, с Чехия, с Германия и с Украйна на шампионата. Тоест - без да позволяваме външни фактори да ни отклонят. "

Само един път двата отбора са се срещали на огромно състезание, като Англия победи с 3:0 на осминафинал на Мондиал 2002.

Ясно е, че
букмейкърите фаворизират " трите лъва " с коефициенти към 1.70 против 5.50 за датчаните. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР