Тайсън Фюри направи признание, че планира да се завърне на

...
Тайсън Фюри направи признание, че планира да се завърне на
Коментари Харесай

Фюри призна, че се връща на ринга за бой с „Планината“

Тайсън Фюри направи самопризнание, че възнамерява да се завърне на боксовия кръг, макар декларираната пенсия, като съперникът му ще е Хафтор Бьорнсон.

„ Ще бъде занимателно. Ще е превъзходно, в случай че излезем против, да речем, 70 хиляди ентусиасти, с цел да му покаже какво съставлява бокса. Ще го накарам да пропусне и по-късно го нокаутирам. В момента водим диалози с екипа му и несъмнено нещата звучат забавно “, сподели Фюри пред The Telegraph.

„ Циганския крал “ към момента е притежател на пояса на WBC, защото го отбрани едвам през април против Дилиан Уайт. Очаква се скоро обаче от Световния боксов съвет да вземат дефинитивно решение за пояса, тъй като надали ще са удовлетворени купата при най-тежките да не се разиграва повече от година.

Междувременно „ Планината “ записа няколко победи в бокса, откакто се отхвърли от кариерата на силов спортист. Той даже победи Еди Хол в „ Сблъсък на колосите “, като двамата имаха дългогодишно съревнование още по време на надпреварите за „ Най-силния мъж на планетата “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР