Тайната на красивата кожа изисква внимателна грижа за нея –

...
Тайната на красивата кожа изисква внимателна грижа за нея –
Коментари Харесай

Почистващо олио за лице – тайната на бляскавата кожа през зимата

Тайната на красивата кожа изисква деликатна грижа за нея – разчистване, тонизиране, поддържане. Почистването следва да е подробно. Прах, натрупвания от грим, фини частици – останали в порите, те водят до запушването им и са в основата на мътния и неравномерен загар, акнето, кожните раздразнения. Вероятно имате навика да измивате лицето си заран или да го обтривате с тоник, с цел да се освежите след сън и преди макиажа и с цел да отстраните себума, потта и мъртвите кафези, насъбрани през нощта.

Надяваме се, че в никакъв случай не лягате с грим и почиствате лицето си и вечер. Измиването или отстраняването на грима с почистващ артикул вечер обаче са извънредно незадоволителни. Японките, които са известни със своята красива бяла кожа с еднакъв загар и безупречно здраве и тип, знаят, че единичното измиване на лицето не е задоволително, с цел да в профил и грима и насъбраното денем замърсяване изключително в случай че са в града. Какво да вършиме? Да измивате двукратно лицето си или?
Преборете черните точки с тези натурални средства
Черните точки са един от най-популярните кожни проблеми, с които се сблъскват най-вече хора със смесена и мазна кожа. Предлагаме ви дом...
Прочети повече
Двойното измиване с почистващ артикул и вода ще в профил идеално всевъзможни замърсявания и макиаж и ще прочисти порите, само че ще пресуши кожата и ще докара до обтягане, липса на искра и здрав тип. Особено през зимата, когато студът и сухият въздух от отоплението въздейства изсушаващо на кожата ви.

Какво да извършите, с цел да почистите двукратно кожата, съхранявайки влагата и хубостта ѝ?

Откраднете ритуала на азиатските дами, които почистват лицето си двукратно вечер, само че не с вода. Първото разчистване правят с олио за лице – тяхната загадка за блестяща кожа през зимата, която да откраднете. Те употребяват двойно разчистване – в началото с олио, което изплакват, и по-късно с пенещ се артикул и вода. Олиото образува филм върху кожата и не разрешава да загуби тя еластичността и влагата си, а почистването с вода и пенест артикул отстранява остатъка от него, както и останалите мръсотии и натрупвания от порите.

Как се прави двойно разчистване с олио за лице?
Дерматит и зараза вместо кожа без бръчки: Защо лентите и лепенките за лице са рискови
Докторът в региона на козметиката Дария Донец споделя по какъв начин да осъществите процедурата на тайпинг и да я извършите допустимо най-ефективн...
Прочети повече
Необходими са ви олио за лице, съобразено с вашия вид кожа, предпочитания  и благоприятни условия, памучен тампон, измиващ артикули. Нанесете няколко капки от олиото с чисти ръце върху кожата и правете кръгови придвижвания. Така ще разтворите грима и по-големите частици замърсяване, декор дьо тена, който сте наслоили, крема с УВ филтър и всичко това, което сте нанесли върху лицето си сутринта и което се е оказало там денем. Избършете с памучните тампони нежно и изплакнете. Не попивайте лицето, до момента в който е мокро, нанесете пенест почистващ артикул, трийте нежно с четка за лице с косъм и отмийте. Имате чисто, свежо, ослепително лице, толкоз подхранено и леко, че може да пропуснете даже тежкия нощен крем.

Правейки тази процедура по двойно разчистване най-малко месец, кожата ще добие пресен и здрав, чисти тип, здравословен натурален искра, без да наподобява лъскава и мазна, фините линии ще се загладят, тя ще е подхранена и съживена, а вие ще се радвате на красиво лице и необикновено чувство в кожата си.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР