По традиция транспортът за всички желаещи да посетят Националния фолклорен

...
По традиция транспортът за всички желаещи да посетят Националния фолклорен
Коментари Харесай

Община Враца: Транспортът за фолклорния събор „Леденика“ ще е безплатен

По традиция превозът за всички искащи да посетят Националния фолклорен събор „ Леденика “ ще бъде безвъзмезден, оповестиха от общината във Враца.
Осигурени са транспортни средства и за трите фестивални дни, които ще возят искащите както от града, по този начин и по вътрешните линии на Събора.
На 28 юни /петък/ транспортните средства на „ Тролейбусен превоз “ ще се движат от Враца до м. Леденика на всеки кръговиден час в интервала от 18:00 до 20:00 часа, с начална спирка пл. „ Македония “. В противоположна посока – в 21:00, в 22:00 и в 22:30 часа.
На 29 юни /събота/, транспортните средства от Враца до м. Леденика ще се движат на всеки кръговиден час, от спирката на пл. „ Македония “, в интервала от 07:00 до 21:00 часа. В противоположната посока /м. Леденика – Враца/, извозването на посетителите ще е още веднъж на кръговиден час, в интервала от 08:00 до 23:00 часа.
‼️За втория ден на фолклорния събор е обезпечено превозването на пасажери и от Горна лифтова станция до м. Леденика, като същото ще се реализира в часовия диапазон от 08:00 до 23:00 часа.
За третия ден на Събора и възстановката на Северняшката женитба, публичният превоз от Враца ще потегля в 07:00 часа и ще извозва пасажери до м. Леденика до 12:00 часа. В противоположната посока, придвижването ще се реализира на всеки кръговиден час, в интервала от 07:00 до 16:00 часа.
Превозът от Горна лифтова станция до м. Леденика ще потегля в 07:30 часа и ще вози пасажери до 17:30 часа.
Разписанието на превоза за Националния фолклорен събор може да откриете тук:
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР