Татяна Воложанина се класира на пето място на бухалки и

...
Татяна Воложанина се класира на пето място на бухалки и
Коментари Харесай

Воложанина пета и шеста на Световна купа в Ташкент

Татяна Воложанина се класира на пето място на бухалки и на шесто на топка на финалите на обособените уреди на Световната купа по художествена гимнастика в Ташкент (Узбекистан).

Националката изигра ужасно композицията си на бухалки и беше оценена с 24.500 точки, което е отреди петата позиция. На топка тя е шеста с 23.850 точки.

Воложанина, която е дебютантка на шампионата от Световната купа, през вчерашния ден приключи девета в многобоя в конкуренцията на 50 гимнастички, измежду които най-силните грации на Русия, Беларус, Украйна, Италия, Съединени американски щати и други.

Първа на обръч е Дина Аверина (Русия) с 27.750 точки, на топка и на бухалки златото завоюва Арина Аверина (Русия) надлежно с 28.400 точки и 28.650 точки. Финалът на лента е по-късно през днешния ден без българско присъединяване.

" Блестяща Татяна Воложанина през днешния ден! Блестяща! Единствената на това съревнование, която прави 7 пируета на полупалци и 7 в композиция на полупалци! Прекрасни скокове, а за компликацията с апарат е ненужно да приказвам. Така както и за чистотата на осъществяване - колена, падьоми, нарушаване и така нататък Така е с дебютантите, изключително, когато се знае, че не са първа и втора мощ в страната си. Спицификата на спорта ни... Е, ще работим още. Явно съдиите желаят още от нас. Няма проблем. Браво, Таня! Днес беше безусловно равностойна, а някъде и в пъти по-добра от най-силните на тази Световна купа. Предстои ти доста работа, от която знам, че в никакъв случай не си се страхувала. Горда и щастлива съм! ", написа президентът на БФХГ Илиана Раева в профила си във Facebook.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР