Търсят нови шефове на три общински предприятия във Враца, научи

...
Търсят нови шефове на три общински предприятия във Враца, научи
Коментари Харесай

Търсят нови шефове на три общински предприятия във Враца

Търсят нови шефове на три общински предприятия във Враца, научи организация BulNews. Това са „ Социални действия “, „ Спорт и туризъм “ и „ Паркинги и гаражи “. 
Поводът за рокадите в структурите е приключване на мандатите на предходните ръководители. И за трите поста към този момент бяха оповестени състезания, само че процедурите се провалиха поради ниски реализирани резултати на участниците в тях, даже и на досегашните шефове. 
И трите позиции се заемат за период от 3 години. Кандидатите да оглавят общинските предприятия би трябвало да имат висше обучение в подобаваща компетентност, както и най-малко две години професионален опит. 
Избраните началници ще би трябвало да управляват активността на повереното им общинско дружество, съгласно настоящото законодателство, решенията на общинския съвет и актовете на кмета на Община Враца. В дилемите им ще влиза планирането, организирането и координацията на работата на служащите и чиновниците. Директорите ще би трябвало да управляват разходването на средствата в границите на одобрения бюджет на предприятието и да носят отговорност за съблюдаване на финансово-счетоводната дисциплинираност и потреблението на материалните и паричните активи и стопанисването на предоставеното общинско имущество.
Мераклиите би трябвало да показват идея за развиването и активността на общинското дружество, което желаят да управляват. Тя би трябвало да включва разбор и оценка на положението и активността на предприятието,  тенденции и благоприятни условия за неговото развиване, установяване на задачите, предпочитаните области, предстоящите резултати в ръководството, финансирането, структурата и организацията на активността на предприятието, пътищата за постигането им, ограничения за осъществяване на съответните цели и стадии за осъществяване на концепцията. С претендентите, постигнали резултат над минималния, ще се организира изявление. 
Документи за присъединяване в подбора се одобряват в едномесечен период от датата на издание на обявата – т.е. до 2 януари идната година.
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР