Търсите работа, но ви липсват умения за междуличностна комуникация?Имате иновативна

...
Търсите работа, но ви липсват умения за междуличностна комуникация?Имате иновативна
Коментари Харесай

АБЧО с безплатни онлайн курсове за безработни младежи

 Търсите работа, само че ви липсват умения за междуличностна връзка?

Имате новаторска концепция и желаете да стартирате лична компания, само че не знаете доста за бизнеса и за селското стопанство?

  

Ако сте на възраст до 29 години, сега не учите и не работите, Асоциация на Българсите Черноморски Общини (АБЧО) има удоволствието да ви предложи да се включите в безвъзмездни онлайн курсове за придобиване на познания и умения, от които се нуждаете, с цел да бъдете по-конкурентоспособни на пазара на труда.

Обучителните курсове са разграничени на две съществени категории, единият курс е ориентиран към поощряване на пригодността за претовареност, а другия – към поощряване на предприемаческите начинания на младежи с интерес към сферата на селското стопанство.

Освен придобиване на умения, убеденост и мотивация за кандидатстване за работа, както и на характерни познания за пускане на личен бизнес, всеки приключил обещано равнище на курса ще получи и Сертификат.

Курсовете са на български език и се изисква единствено регистрация в платформата www.eneet-elearning.eu!

Разгледайте нашата онлайн обучителна платформа, с цел да разберете повече за курсовете и документите, които ще получите:

Курс " Базови умения “ е най-вече създаден за безработни младежи, които не са приключили гимназия, само че са решени да се образоват и да се квалифицират. Фокусът на образованието е върху създаване на базови умения за подготовка на автобиография, препоръки за присъединяване в изявление за работа, междуличността връзка с сътрудниците и други информационните умения, извънредно значими за всяка работна позиция.

Курс " Агро-професионални умения “ е особено предопределен за безработни младежи най-малко със приблизително обучение и интерес към предприемачеството. Във фокусът на образованието са нововъведенията и технологиите в селскостопанския бранш, както и предприемачески начинания за пускане на личен бизнес.

Ако имате съмнения в кой курс да се регистрирате, за Вас сме подготвили онлайн Тест за установяване на входящото равнище, който ще ви помогне да разберете кой курс на образование в платформата е най-подходящ за Вас въз основа на сегашните Ви знания и пълномощия. Тестът ще даде рекомендация, която е единствено информативна. Можете във всеки миг да решите да започнете курс, друг от този, който предлага теста.

Обучителните курсове са създадени в границите на план " eNEET Rural: Насърчаване на предприемачеството и възстановяване уменията на незаети и неквалифицирани младежи от дребните общини “, финансиран от ЕИП и Норвежкият грант за младежка претовареност.

#ОстанетеВкъщи с нашето онлай образование за млади бизнесмени!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР