За първи път у нас бе отслужен молебен за православния

...
За първи път у нас бе отслужен молебен за православния
Коментари Харесай

За първи път у нас бе отслужен молебен за православния здравен служител в храм-паметника Св. Александър Невски

За първи път у нас бе отслужен молебен за православния здравен чиновник в храм-паметника " Св. Александър Невски “ от наместник-председателя на Светия Синод на Българската православна черква Григорий Митрополит Врачански, предава Sofia24.bg.

Припомняме, че в свое съвещание Светият синод одобри това решение по предложение на началника на Военномедицинска академия (ВМА) генерал-майор проф. доктор Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS, като се планува молебенът да бъде включен в църковния календар и да се прави годишно във всички епархии.

На събитието участваха генерал-майор проф. доктор Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS и други представители на управлението на ВМА, медицински сестри от екипа на лечебното заведение госпожа Десислава Радева – брачна половинка на президента на Република България, госпожа Милка Василева – ръководител на Българската асоциация на експертите по здравни грижи, проф. Александрина Воденичарова, д.м.н. – декан на Факултета по публично здраве към МУ-София, и други публични лица, оповестиха от ВМА на страницата си във Фейсбук.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР