Търговище. Цветан Цветанов и Павел Вълнев посетиха област Търговище. Там

...
Търговище. Цветан Цветанов и Павел Вълнев посетиха област Търговище. Там
Коментари Харесай

Цветан Цветанов и Павел Вълнев призоваха за висока избирателна активност в Търговище

Търговище. Цветан Цветанов и Павел Вълнев посетиха област Търговище. Там те организираха среща с членове и симпатизанти на партията и показаха листата от 28 МИР-Търговище. Това оповестиха от пресцентъра на " Републиканци за България " .
Цветанов очерта главните задания за последната, решителна седмица на предизборната акция, стоящи пред всички ангажирани с нея, потребността от реализиране на висока изборна интензивност и противопоставяне на опитите за заплатен и следен избор от страна на ръководещите, в комбина с представители на Движение за права и свободи.
Местните представители споделиха своите усещания от досегашния ход на акцията, както и увереността си, че резултатите, които чакат, са надалеч над необяснимо ниските проценти, пророкувани от следените социологически организации.

В същото време те не икономисаха да изкажат и своето отчаяние от неточните дейности на виновни представители на ГЕРБ и Движение за права и свободи от Търговищка област, които към този момент напълно намерено са минали към закани и напън по отношение на деятели на Политическа партия „ Републиканци за България “, както и за случаи, свързани с нелегално разпределяне на артикули и пари като част от партийната си пропаганда.

Цветанов, Вълнев и лидерът на партийната листа за област Търговище, юрист Иван Цонев, дадоха пространна конференция за представителите на локалните медии.
На нея зам.-председателят Павел Вълнев приказва за аргументите, довели го до концепцията за основаване на политическия план „ Републиканци за България “. Той показа усещанията си от предизборните срещи в страната и разочарованието си от смазващите равнища на корупция и непоследователност, владеещи родната политическа сцена.
Водачът на листата Иван Цонев, показа нейните членове и очерта главните задължения, залегнали в предизборната стратегия на партията. Особено внимание той отдели на обстоятелството, че това е единствената партийна листа в региона, формирана напълно от локални хора, млади и в това време с почтени и впечатляващи с достиженията си персонални биографии. Пред представителите на медиите Цветанов даде висока оценка за качеството на бъдещите народни представители.
Той изброи и целите, които партията си е сложила, влизайки в бъдещия парламент. Сред тях преди всичко той уточни нуждата от възобновяване върховенството на закона, електронното ръководство, нуждата от активен и високоавторитетен парламент.
Павел Вълнев показа концепциите на Политическа партия „ Републиканци за България “ в разнообразни области от публичния живот на страната, които в хода на реализацията си биха довели до очевидно възстановяване на бизнес климата, реактивиране на здравната система, възобновяване водещата роля на страната ни като енергиен център на Балканите, внезапно възстановяване на финансирането на просветителната система, твърдо отстояване на националните ни ползи в региона на външната политика.

В отговор на журналистически въпрос Цветанов показа разочарованието си от неналичието на политически диалог в хода на тази акция, трансформирала се в поток от компромати и негативизъм, в акция, лишена от хрумвания и оферти за излизане на страната ни от дълбоката институционална рецесия, в която е изпаднала.

В края на конференцията локалните публицисти получиха материали с управническата стратегия на Политическа партия „ Републиканци за България “ и те не пропуснаха да споделят, че това е единственият програмен документ, който им е показан в хода на тази предизборна акция, което е още едно печално доказателство за неспособността на партиите от статуквото да изработят активен документ, които би се трансформирал в основа на проект за решение на систематичните проблеми в нашето общество.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР