Тантрическият секс ще промени отношението ви към интимния свят. Ще

...
Тантрическият секс ще промени отношението ви към интимния свят. Ще
Коментари Харесай

Сексът никога няма да бъде същият, ако се доверите на тези тантра правила

Тантрическият секс ще промени отношението ви към интимния свят. Ще изпитате неща, които в никакъв случай не сте изпитвали, ще се научите да управлявате тялото, силата, страстите си. Ще изживеете невероятни оргазми.

Тантрическият секс е процедура, която е част от античния нравствен път, прочут като тантра. Тантра от санскритски се превежда като „ тъкане, изтъкаване “. А в сексът се отнася до сплитането или обединяването на мъжките и женските сили във всички нас, небето и земята, човешкото тяло с трансцендентното, написа " Телеграф ".



Най-простото пояснение на тантрическата фамилиарност е, че става дума за привеждане на огъня на вашата полова сила, пристрастеност и стремежи в сходство с вашето сърце, вашия дух и възприятието за добрина в живота ви. Когато тези сили влязат в баланс и естетика, искрите на междуличностната магия в действителност стартират да хвърчат и сексът се трансформира в нещо лечебно, овластяващо, трансцендентно и надълбоко красиво.

Основното предписание е да сътвори свещено пространство – това е главното предписание.

Да се откъснете от всекидневието и да влезете в света на божественото - света на удоволствието. Изключете устройствата, запалете свещи или тамян и съберете всевъзможни специфични лакомства като шоколадови бонбони или горски плодове. Пречистете се, като вземете душ и се облечете в нещо прекрасно; пречистете пространството си, като подредите и приберете всичко.

При тантричния секс е доста значимо нещата да се случват последователно и постепенно. Не бързайте даже с целувките.



След като сте се изкъпали дружно и сте се намазали с лосион, може да пристъпите към масаж. Седнете един против различен и се гледайте. Може да опитате да се гледате очи в очи. Галете се, докосвайте се, само че избягвайте ерогенните си зони.

Любовната игра преди проникването е един от най-централните аспекти на прекарването на тантричен секс. Оргазмът не е крайната цел. Затова се подгответе да прекарвате доста по-дълго време, в сравнение с нормално.

Труди Стайлър, брачната половинка на Стинг, хвали музиканта, че даже и на тези години (в момента е на 70) продължава всеки ден да прави с часове секс с нея посредством точно на техниките за реализиране на оргазъм на тантра.

Съществуват няколко разнообразни етапи на тантричния секс.



Изключително известно е хармонизиращото дишане. За разлика от ритмичното редовно дишане на йога тантричното дишане е средство за вътрешно разсъждение. Не се опитвайте да измененията метода, по който дишате. Просто го осъзнавайте. Съсредоточете се върху това по какъв начин вашият сътрудник диша и осъзнавайте личния си мирис.

Опитайте да синхронизирате дишането си по този начин, че да вдишвате и издишвате дружно. Последната стъпка е самият секс като акт.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР