Талисманът е магическа фигура със силен заряд, която има няколко

...
Талисманът е магическа фигура със силен заряд, която има няколко
Коментари Харесай

Талисмани за жени

Талисманът е магическа фигура със мощен заряд, която има няколко смисли: свързва забележимите физически и невидимите духовни измерения и дава път на остарели архетипи. Така се трансформира във връзка сред предишното, сегашното и бъдещето. Кара ни да се замислим за своето място във Вселената.

Талисманът е постоянно персонална движимост и е най-добре да бъде направен персонално или особено за избран човек. Талисманите са знак на нещо и имат въздействие върху персоналното енергийно поле.

Съществуват голям брой талисмани с друго предопределение - за шанс, против нездравословни енергийни въздействия, сватбени талисмани, за мъже, за дами, за новородени и други.

Талисмани за дами

 Седефен пръстен за амулет

Най-често дамите избират за амулет камъни. Според китайската традиция всички непрозрачни камъни са свързани с женското начало, което в Китай назовават Ин. Те са свързани със стихиите Земя и Вода. Водните камъни могат да трансформират цвета си според от душевното положение. Подходящ камък за женски амулет е и седефът. Колието от седеф основава самобитна елипса, която пази дамата от енергийни въздействия.

За някои дами е потребно носенето на тисрати. Това е огърлица, която се носи на челото. Тя е изборът на тези дами, които желаят да насочат действието на камъните към мозъка и менталната активност.

 Лавандулов аметист е подобаващ амулет за дами

Лавандуловият аметист е подобаващ камък при болков синдром или пострадване и е еднообразно подобаващ както да дами, по този начин и за мъже.

Всяка омъжена жена, която е господарка в дома си и желае да си избере камък за амулет, може без съмнение да се спре на амазонита. Той се счита за камък-покровител на домашното огнище.

За всяко търсено влияние и за всеки обособен случай може да се откри подобаващият амулет, стига да я има вярата в неговата мощ.

Сватбените талисмани - най- желани от дамите

 Сребърната гривна е амулет за дами

Жените обръщат извънредно внимание на сватбени талисмани. Те са знак на устрема и желанието за благополучен фамилен живот. И тук дамите имат богат избор. Най-популярният брачен амулет е слънцето и е подобаващ и за двата пола.

Сребърните обици - слънца ускоряват властта на дамата над нейния сътрудник, а три слънца в бижуто на дамата са амулет за благополучен и съразмерен брак.

Сватбени огърлици и гривни от сребро, изобразяващи луна, са амулет, който оказва помощ дамата да бъде по-привлекателна за своя фаворит, а комбинацията от двете небесни светила ще подкрепят постигането на компромис и избягването на спорове в брака.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР