Талисманът е лична вещ, която символизира нещо, има силен енергиен

...
Талисманът е лична вещ, която символизира нещо, има силен енергиен
Коментари Харесай

Талисмани срещу вредни енергийни влияния

Талисманът е персонална движимост, която символизира нещо, има мощен енергиен заряд и е тясно обвързвана с енергийното поле на индивида, на който принадлежи. Независимо какво е неговото предопределение - дали е за шанс, за здраве, за предотвратяване, талисманът въздейства върху персоналното енергийно поле.

Тази му дарба се употребява и като отбрана против нездравословни енергийни въздействия.

Източници на нездравословните отрицателни въздействия

Хората постоянно приказват за външните енергийни въздействия и даже злонамерени намеси в енергийното поле на другите. Тези отрицателни енергийни потоци работят като катализатор на заболявания, неприятни мисли и пагубни събития в живота.

Излъчванията на една враждебна среда, в която човек живее или работи, може да го докара до порочния кръг на повтарящи се отрицателни събития, от които не може да се откри елементарно излаз.

Как да хармонизираме средата към нас и да се избавим от нездравословните въздействия?

Най-лесният метод за отбрана са талисманите. Те се считат за пасивна отбрана, само че все пак са задоволително надеждно средство, стига да се носят с откровена религия в тяхната защитна мощ. Ето някои талисмани за отбрана от нездравословни енергийни въздействия.

Защита с амулет огледало

 Талисмани против нездравословни енергийни въздействия

Този амулет е подобаващ за дамите. Малкото персонално огледалце е доста мощен амулет. То може да отрази и върне назад при недоброжелателя нездравословните за вас въздействия под формата на мисли, думи и усеща. Личното огледалце е персонално и по тази причина не трябва да се дава на никого, даже не трябва да се разкрива неговото съществуване. Вечер би трябвало да се измие с вода.

Против зли очи (уроки) най-подходящи са камъните

• Ясписът е предпазен камък. Той чисти без излишък отрицателните наслагвания върху индивида, който го има и носи. Предпазва от беди и рискове. Китайските лечители познавали силата на ясписа и лекували с него;

 Талисмани против нездравословни енергийни въздействия

• Малахитът е подобаващ за отбрана против зли очи, от които се урочасва. Този камък има балансиращо деяние, той отстранява пречките при другарство и пази от непредвидени неприятни ситуации;

 Талисмани против нездравословни енергийни въздействия

• Тюркоазът е повсеместен камък с благотворно деяние. Той пази и от нездравословните въздействия на околната среда. Счита се за камък, който има силата да трансформира враговете в другари във времето. Затова е подобаващ избор за отбрана.

 Талисмани против нездравословни енергийни въздействия

Можете да носите своя амулет под формата на гривна, колие, като скрита движимост на несъмнено място сред персоналните предмети. Важна е вярата в благотворното им деяние. Тя е тип сила, която обезврежда злото.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР