Талантлив млад спортист стана жертва на престъпление от страст, което

...
Талантлив млад спортист стана жертва на престъпление от страст, което
Коментари Харесай

Неописуема драма, млад спортист бе убит от ревнивец заедно с още 4 души ВИДЕО

Талантлив млад състезател стана жертва на закононарушение от пристрастеност, което приключи с пет натрупа. Трагедията се е разиграла в неделя сутринта в тиролския зимен курорт Кицбюел, Австрия.

Една от жертвите е 24-годишният хокеен вратар Флориан Яни, който през това лято мина в отбора на Кицбюел. Трагедията се е случила поради неговата другарка – 19-годишната Надине.

ГЛЕДАЙТЕ ТУК ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ ДРАМАТА В ПЛАНИНАТА

В неделя сутринта двамата влюбени, майката на момичето Андреа (51 г.), татко й Руперт (59 г.) и брат й Кевин (25 г.) са убити. Убиецът е някогашният другар на Надине – 25-годишният Андреас.

Връзката сред Андреас и Надине завършила преди два месеца. В събота вечерта той се натъкнал на бившето си гадже и Флориан Яни в бара на един от хотелите в Кицбюел. Срещата приключила със скандал, в който момичето споделило на някогашния си другар, че всичко сред тях е свършило.

В четири сутринта Андреас отишъл в дома на родителите на Надине, само че бил отпратен от татко й Руперт. Младежът се прибрал, само че единствено за малко. В дома си той взел нож и револвера на брат си.

В 5:30 часа сутринта още веднъж почукал на вратата на фамилията на бившето си гадже. Руперт още веднъж отворил и бил убит на прага. След това Андреас влезнал в къщата и умъртвил майката Андреа и братът Кевин.

Убиецът се качил на балкона на жилището на бабата на Надине, където момичето спяло с новия си другар. Андреас умъртвил първо бившето си гадже, а по-късно и хокеиста Флориан Яни.

Австрийската полиция разгласи, че килърът е знаел доста добре къде да откри влюбените, защото преди този момент е живеел на същото място с Надине.

След като направил кървавото си дело, Андреас се обадил в полицейския сектор и съобщил: „ Току-що убих петима. “

„ Всички сме шокирани и опечалени. Градът ни не помни подобен случай, при който в спокойно време цяло семейство да бъде избито “, разгласи кметът на Кицбюел Клаус Винклер.

“Никой не е очаквал сходно нещо от Андреас. Впечатленията бяха за положително и съзнателно момче. Малко интроверт, само че добър чиновник на строителната компания, в която работеше. Странеше от доста контакти “, добавя градоначалникът
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР