Талантът и качествата на Кристияно Роналдо са безспорни, но дебатът

...
Талантът и качествата на Кристияно Роналдо са безспорни, но дебатът
Коментари Харесай

Рой Кийн и Джейми Карагър влязоха в спор за ползата от Кристияно Роналдо в Манчестър Юнайтед

Талантът и качествата на Кристияно Роналдо са безспорни, само че дебатът към мястото му в Манчестър Юнайтед се разраства в следващ месец. Легендата на „ алените дяволи “ Рой Кийн даже влезе в открит спор с Джейми Карагър по време на анализите след равенството с Челси през уикенда.

„ Роналдо не е играчът, който беше, въпреки явно да продължава да носи голове. Но не трябва да вършим огромна история от това, че Кристияно Роналдо не стартира всеки мач или от време на време бива заменян “, сподели Карагър в студиото на Sky Sports.

„ Не може да играе във всеки мач, Джейми, само че това е Челси, това е огромен мач за Манчестър Юнайтед. Мога да го простя в Шампионската лига, когато смяташ, че си се класирал, това го разбирам. Но Роналдо е човек, който е спечелил всичко в тази игра. Той се завърна и подвигна клуба. Разбира се, че желае да играе в тези мачове “, сподели в отговор Кийн.

Ирландецът наподобява счита, че тактиката на Юнайтед би трябвало да се съобрази напълно с наличието на португалеца, до момента в който някогашният защитник на Ливърпул е на мнение, че обстановката в тима е такава, че би трябвало да се подхожда по друг метод в другите срещи, тъй като най-хубавите дни за Кристияно са зад тила му и няма по какъв начин да се чака от него още веднъж да вкара 40-50 гола в акцията.

5-кратният притежател на „ Златната топка “ влезе от аварийна пейка в дербито с Челси, като точно негова неточна интервенция, когато изпусна Пулишич, а при последвалото центриране единствено неумението на Рюдигер да стреля от воле спести на „ алените дяволи “ следващия неуспех.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР