Таксиметров шофьор от Бразилия с 30-сантиметров нож, забит в главата,

...
Таксиметров шофьор от Бразилия с 30-сантиметров нож, забит в главата,
Коментари Харесай

Бразилец с нож в главата кара кола 2 ч. към болницата

Таксиметров водач от Бразилия с 30-сантиметров нож, забит в главата, самичък се откара до болничното заведение. Хуасело Нунес е бил заставен да кара към два часа, с цел да успее да стигне до болничното заведение, където експертите са му оказали помощ.

39-годишният бразилец споделя, че случаят се е случил по време на тържество на общината Агуа Бранка. Нунес е карал 100 километра от мястото на случая до град Терзина, където се намирало най-близкото болнично заведение.

Острието на ножа е било забито напълно покрай лявото му око и съгласно лекари е чист шанс, че окото не е наранено. Операцията е траяла към три часа.

30-сантиметровото острие е останало забито в черепа на Нунес, изясняват локални медии.

Ножът е минал през кръвоносни съдове и няколко нерва – съгласно лекуващия му доктор Жилберто Албукуерке този случай доста бързо е можел да постави завършек на живота на водача. Някои експерти в болничното заведение даже дефинират това, че Нунес е жив, като същинско знамение.

 Кола

Нунесе имал и още рани с изключение на тази на главата. Той е бил намушкан и в региона на рамото и гърдите. В момента бразилецът се възвръща с изненадващо бързи темпове, прецизират експерти. Причината да се стигне до сходен случай е развълнуван спор.

Друг бразилец пък реши да вземе ограничения, преди гибелта да го изненада – погреба колата си, с цел да го чака в отвъдното. Богатият предприемач Чикиньо Скарпа, който е на 62 години, е решил, че нищо не трябва да се оставя на случайността.

Поради тази причина мъжът взема решение да погребе чисто новата си кола, която коства 367 хиляди евро, като концепцията е автомобилът да го чака, до момента в който пристигна и неговият час.

Колата в Бентли Континентал, а траурната гала по погребението на автомобила се състоя в края на 2014 година. Екстравагантният предприемач е изискал колата да бъде закопана в двора му, прецизират локалните медии.

На пръв взор странната концепция пристигнала, откакто бразилецът е гледал документален филм за египетските фараони, които са погребвани с всички свои скъпи движимости.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР