Таксата за изравняване на цената на горивото за българските камиони,

...
Таксата за изравняване на цената на горивото за българските камиони,
Коментари Харесай

Българският евродепутат Ангел Джамбазки с поредна победа за превозвачите

Таксата за равнене на цената на горивото за българските камиони, преминаващи през територията на Ислямска република Иран, ще бъде понижена на 30 евроцента. Това е сериозна стъпка за автомобилния отрасъл, който може да претърпи съществени финансови загуби, в случай че проектът „ Макрон “ влезе в действие.

Припомняме, че представителят в Екологичен потенциал и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки пръв съзря проблем в документа и поведе борбата против умишленото банкрутиране на българските превозвачи, което ще е действителната последица от използването на ограниченията от пакета. Миналата седмица пък, макар действителната опция за неговото прекъсване, трима евродепутати – Светослав Малинов, Николай Бареков и Неджми Али провалиха опцията скандалният документ да отпадне вечно от дневния ред на Екологичен потенциал, с което сложиха превозвачите и страната ни в извънредно комплицирана обстановка. Нека подчертаем и обстоятелството, че от този отрасъл се образува към 16% от Брутният вътрешен продукт на България и това е прехраната на стотици хиляди български фамилии.

На фона на всичко това българският евродепутат Ангел Джамбазки организира редица диалози с представители на Ислямска република Иран, посредством които съумя да понижи таксите за цените на горивото за преминаващите през територията ѝ български камиони.

Искането е утвърдено от най-високо държавно равнище, което се удостоверява и от писмото на Посланика на Ислямска република Иран Сейед Мохамад Джавад Расули, адресирано до Джамбазки.

Това е една доста значима стъпка за развиването на връзките сред България и Изменник на родината Иран, написа още в писмото министърът на пътищата и градоустройство Мохамад Еслами.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР