Такова чудо няма никъде по света, категорични са читатели на

...
Такова чудо няма никъде по света, категорични са читатели на
Коментари Харесай

По варненски: Зелената зона ще е за шофьори - слаломисти

Такова знамение няма на никое място по света, безапелационни са читатели на Varna24.bg , които ни изпратиха и фотография от разчертаването на новата Зелена зона. В един от секторите й, изясняват хората, тя ще е почтена за гигантски слалом.

Става въпрос за улица " Патриарх Евтимий “. От кръстовището с ул. " Кракра “ местата са разчертани от лявата страна по посока на придвижването. Човек чака по този начин да е до края на улицата. Но не би, изясняват хората. По средата на карето, защото има гаражи, маркировката е жълта, а след нея не престават белите пунктири, само че от дясната страна. Така водачът би трябвало да е доста нащрек, по какъв начин да мине, чудейки се дали колата пред него е спряла за малко или е паркирана.

Това е цялостна лудница, изясняват хората. Те са безапелационни, че и поради разчертаването се губят най-малко две места, защото забранителните назъбени жълти линии са доста по-широки, в сравнение с е нормално за пред гаражни порти.

Законът е безапелационен, че в еднопосочна улица е разрешено паркирането от двете страни. Улица " Патриарх Евтимий “ е тясна за това, само че дали е редно от средата на карето да се трансформира страната на паркиране. Поне да е каре, по каре, разясняват хората, а не като в този случай – като змейка от шофьорските курсове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР