Такива сайтове има много. Той не е официален сайт, не

...
Такива сайтове има много. Той не е официален сайт, не
Коментари Харесай

Тагарев за списъка в сайта „Миротворец“: Няма преки заплаха за тези хора

„ Такива уеб сайтове има доста. Той не е формален уебсайт, не се поддържа от украинските управляващи. Там няма никакви директни закани към хората, които са включени в описите “. Така военният министър Тодор Тагарев коментира лист с имена, измежду които и на българи, в украинския уебсайт „ Миротворец “, посочени като „ врагове на Украйна “.

В листата е зам.-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин от Българска социалистическа партия, депутатът от БСП Борислав Гуцанов, някогашният водач на Българска социалистическа партия и президент Георги Първанов, на публицисти, учени и артисти. Заради листата през юли в Народното събрание бяха изслушани шефовете на спецслужбите. Президентът Румен Радев през вчерашния ден укори държавното управление, че не реагира на този лист.

„ Реакцията към тези хора у нас е доста по-силна, тъй като са по-добре познати тук. Като предписание това са хора, които манипулират непрестанно публичното мнение в проруски интерес. (…) Случаят се раздухва целеустремено, за си вършат реклама тези публицисти, които по този начин или другояче работят против българския интерес “, разяснява още военният министър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР