Така популярните фрази "Красотата изисква жертви" или "Трай бабо за

...
Така популярните фрази "Красотата изисква жертви" или "Трай бабо за
Коментари Харесай

Вижте кои 3 модни навика могат да костват здравето ви

Така известните изречения "Красотата изисква жертви " или "Трай бабо за красота " са към момента настоящи и са мото в живота на от ден на ден дами. Има обаче няколко неща, които в действителност могат да навредят на здравето ви и с които не би трябвало да вършиме.
Определено не споделяме да измененията всичко в живота си, само че внимавайте малко повече със следните 3 неща;
Високи токчета
За заплахите от тях евентуално всеки е чувал. Много доктори са говорили за вредите от тях. Факт е, че те спомагат за по-голямото напрежение върху гръбнака и по-големия напън върху дисковете сред прешлените. В резултат на това може да се стигне до деформацията му, както и до конвулсии, болки в краката и гърба.
Големи торби
Колкото по-голяма е чантата, толкоз повече неща има в нея, а това я прави доста по-тежка, изключително пък за носене на рамо. Неравномерното разпределение на тежестта също е проблем, тъй като води до дисбаланс на мускулите, болки в шията, рамото, гръбначния дирек и даже до дисторция на гръбнака. Избягвайте да носите огромни товари.
Стегнати облекла
Не се мъчете да закопчаете дънките, в които към този момент не влизате. Напрежението, под което ще е коремът ви денем може да е в действителност нездравословно за здравето ви. Особено през студения сезон по този начин пречите на циркулацията на кръвта в организма, а може и да бъдат увредите други органи тъй като няма да могат да действат вярно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР