Свободното движение на хора между Великобритания и Европейския съюз ще

...
Свободното движение на хора между Великобритания и Европейския съюз ще
Коментари Харесай

Свободното движение на хора между Великобритания и ЕС приключва през март 2019 г.

Свободното придвижване на хора сред Англия и Европейския съюз ще завърши през март 2019 година, когато бъде финализиран Брекзитът, съобщи през днешния ден представител на премиера Тереза Мей, представен от Ройтерс.

Разводът с Европейски Съюз още веднъж разделя английското държавно управление

Миналата седмица финансовият министър Филип Хамънд сподели, че няма да има незабавни промени в имиграционните правила, когато Англия напусне блока.

Други детайлности за имиграционната система на острова след Брекзит ще бъдат оповестени, когато му пристигна времето. Погрешно е да се спекулира какви ще бъдат те или да се внушава, че свободното придвижване ще продължи, както е в този момент, сподели представителят.

Мей може да напусне договарянията за Брекзит поради " сметката за развода "?

След като членове на екипа на Мей направиха спорни изявления последните дни за държавните проекти за Брекзит, представителят сподели, че позицията на Лондон е тази, която бе изложена през януари от премиера. По тематиката Дейвид Дейвис напусна договарянията за Брекзит единствено час след началото им Меркел: Брекзит и изборите във Франция трансформираха визията ми за Европейски Съюз Мей може да напусне договарянията за Брекзит поради " сметката за развода "?
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР