Свикнали сме популярни спортисти да си отбелязват ефектни автоголове в

...
Свикнали сме популярни спортисти да си отбелязват ефектни автоголове в
Коментари Харесай

Олимпийски шампион пусна в "Туитър" как се допингира

Свикнали сме известни спортисти да си означават ефектни автоголове в обществените мрежи. Много от тях привикнаха да се доверяват на експерти в тази област - от една страна с цел да прибавят спомагателни доходи в банковата си сметка, а от друга да заобикалят скъпоструващи неточности.

Един от най-впечатляващите гафове без подозрение принадлежи на Райън Лохте. Шесткратният олимпийски първенец в плуването собственоръчно си докара 14-месечно наказване за приложимост на допинг. Американецът счете за удачно да разгласява в " Туитър " фотография по какъв начин... влиза във вените си инфузионни разтвори. Именно въпросният кадър донеде до глобата.

This is the photo that got Ryan Lochte banned 14 months. pic.twitter.com/1CljxSFlzy
— Nick Zaccardi (@nzaccardi) July 23, 2018

От антидопинговата организация на Съединени американски щати прецизираха, че Лохте евентуално не е употребявал неразрешена субстанция, само че няма право на инфузия в извънболнична среда без категорично разрешение.

Лохте се намира в мощна серия - след олимпийските игри в Рио той бе осъден за 10 месеца, откакто дружно с още трима свои сътрудници излъга, че е бил ограбен на бензиностанция.
Райън Лохте: Обмислях самоубийство след Рио Американският плувец мъчно е претърпял срамната си изцепка
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР