Главният изпълнителен директор на Ericsson каза, че фокусът върху регулацията

...
Главният изпълнителен директор на Ericsson каза, че фокусът върху регулацията
Коментари Харесай

Шефът на Ericsson казва, че свръхрегулирането „докарва Европа до неуместност“

Главният изпълнителен шеф на Ericsson сподели, че фокусът върху регулацията „ докарва Европа до ирелевантност “, като предизвести, че конкурентоспособността на района е подкопана и прикани за промени в антитръстовата политика.

Börje Ekholm, началник на шведския производител на телекомуникационно съоръжение, сподели в изявление за Financial Times, че континентът „ изостава по редица параметри “ с цифрова инфраструктура в риск.

Той сподели, че съсредоточаването върху регулирането „ изкарва Европа на последно място [и] води Европа до ирелевантност “, заради което счита, че е „ на път да се трансформира в музей – страхотна храна, страхотна архитектура, страхотна природа [и ] ужасно вино, само че не остана промишленост ”.

Миналата седмица френският президент Еманюел Макрон също предизвести, че Европейски Съюз е изправен пред „ смъртна ” опасност, а Николай Танген, основен изпълнителен шеф на норвежкия петролен фонд, сподели, че Европа е по-регулирана и податлив да рискува от Съединени американски щати.

Бившият италиански пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР