Световното първенство по художествена гимнастика във Валенсия беше официално открито

...
Световното първенство по художествена гимнастика във Валенсия беше официално открито
Коментари Харесай

Световното първенство по художествена гимнастика във Валенсия беше официално открито с красива церемония

Световното състезание по художествена гимнастика във Валенсия беше публично намерено с красива гала довечера. В конкуренцията вземат участие състезателки от 62 страни, които с изключение на за деветте комплекта медали се борят за 14 самостоятелни и 5 отборни квоти за олимпийските игри в Париж 2024.

На сцената в зала " Ферия Валенсия " бяха показани националните знамена на страните участнички, а публични посетители бяха президентът на Международната федерация по гимнастика (ФИГ) Моринари Ватанабе и президентът на испанската федерация Хесус Карбайо Мартинес.

" Много съм благополучен да бъда тук, в Испания. Очаквам доста оспорван шампионат в този хубав спорт. Но най-важното е да се наслаждавате на това извънредно съревнование и спомените да ви останат вечно. Обявявам 40-о международното състезание по художествена гимнастика във Валенсия за намерено! ", сподели президентът на ФИГ Моринари Ватанабе.

От 22.00 часа българско време стартират финалите на обръч и на топка с присъединяване на българките Боряна Калейн и Стилияна Николова.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР