Световноизвестният мюзикъл Семейство Адамс“ ще бъде представен за първи път

...
Световноизвестният мюзикъл Семейство Адамс“ ще бъде представен за първи път
Коментари Харесай

Семейство Адамс в Музикалния театър

Световноизвестният мюзикъл „ Семейство Адамс “ ще бъде показан за първи път на българска сцена в Музикалния спектакъл „ Стефан Македонски “, съобщи Монитор.

Преговорите за известния театър с компанията - притежател на правата, се водят към две години, като следва финално сключване на контракта. „ Това е компания, с която до момента не сме имали контакти и опознавателният интервал беше малко по-дълъг. Обикновено изненадваме нашите фенове, когато всичко е финализирано и изцяло завършено, само че сега публиката е зажадняла да научи нова информация, че ние продължаваме, аз повдигам леко завесата на едно последващо заглавие. Дай Боже, всичко да се възстановява и да го осъществяваме “, разяснява ръководителят на артистичната натрупа Марияна Арсенова. Планът е съставът на оперетата да вилнее в „ Семейство Адамс “ напролет на 2021 година

Музикалният спектакъл е една от дребното подиуми, които не престават да работят на цялостни обороти. „ Летните спектакли за нас не бяха доста застъпени, само че за сметка на това открихме сезона и публиката се върна зажадняла на един концерт „ Вихрено и буйно “, който се изпълни на 50%. Пуснахме трета дата. Публиката има огромно предпочитание да се върне и ние ужасно се радваме “, добавя директорката. Маските на артистите се създават самостоятелно и в сходство с техните костюми.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР