Световноизвестният мотоциклетен състезател, Moto GP шампион и преследвач на силни усещания Валентино

...
Световноизвестният мотоциклетен
състезател, Moto GP шампион и преследвач на
силни усещания Валентино
Коментари Харесай

Вале подкара FERRARI 488 PISTA

Световноизвестният мотоциклетен състезател, Moto GP първенец и преследвач на силни чувства Валентино Роси се превърна в един от първите отвън екипа на Ferrari, който имаше опцията да се увери в качествата на новото суперспортно предложение на легендарната марка, а точно 488 Pista.

Вале е седнал зад кормилото на 488 PISTA на тестовата писта Фиорано на Ferrari, а от компанията разясняват, че той е доказал за следващ път че е също толкоз опитен на четири колела, както и на две.

Във FERRARI 488 PISTA, което дебютира по време на тазгодишното интернационално ревю в Женева, са употребявани редица дизайн, конструкционни и инженерни решения от пистовия шампионат World Endurance Championship на Международната автомобилна федерация (FIA), като е заложено съществено на олекотяването на структурата, оптимизирането на задвижването, окачването и аеродинамиката.

Ferrari 488 PISTA е с 90 кг по-леко от 488 GTB, двигателят му е с оптималната мощ от 720 конски сили, а класическото ускорение от 0 до 100 км/ч е осъществимо за 2.85 секунди. Границата от 200 км/ч се доближава за 7.6 секунди, а оптималната скорост на движение е над 340 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР