Световноизвестната актриса Моника Белучи е очарована от столицата ни и

...
Световноизвестната актриса Моника Белучи е очарована от столицата ни и
Коментари Харесай

Моника Белучи е възхитена от България


Световноизвестната актриса Моника Белучи е очарована от столицата ни и би се върнала в България, с цел да се " свърже по-дълбоко “ със страната ни. Това съобщи самата тя в извънредно изявление за NOVA.

" Бях в България за фотосите на кино лентата Memory и в действителност си прекарах доста добре, написа burgas24.bg. Иска ми се още веднъж да се върна и да остана по-дълго, с цел да се свържа по-дълбоко с вашата страна. София е толкоз хубав град “, споделя суперзвездата.

Тя се срещна с журналиста Ивелина Кунчева и оператора Таси Асенов по време на филмовия фестивал в Торино, където бе удостоена с премията Stella della Mole и организира майсторски клас в Националния музей на киното в италианския град.

Пред екипа на NOVA разкрива и прочувствени моменти от присъединяване ѝ във кино лентата " Момичето във фонтана “, чиято премиера се състоя по време на кино форума. В него Моника Белучи влиза в облика на Анита Екберг – шведската актриса, станала именита с присъединяване си в " Сладък живот “ на Фредерико Фелини.

Интервюто ще бъде излъчено на 5-и декември в предаването " Събуди се “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР