Световният №1 Новак Джокович смята, че италианецът Яник Синер ще

...
Световният №1 Новак Джокович смята, че италианецът Яник Синер ще
Коментари Харесай

Джокович каза коя ще е следващата голяма звезда в тениса

Световният №1 Новак Джокович счита, че италианецът Яник Синер ще бъде идната огромна звезда на мъжкия тенис. Сърбинът се изрече много ласкаво за 19-годишния гений и показа какво е най-важното, с цел да имаш дългогодишен триумф в тениса.

„ След Циципас, Зверев и Рубльов, той несъмнено ще бъде идващият топ състезател. Синер влага доста мощ в играта си и има капацитета да стане доста добър “ сподели Джокера за международния №43 пред австрийския публицист Николаус Финк след успеха си над Борна Чорич на 1/8-финалите на шампионата във Виена.

Миналата година Синер завоюва купата на NextGen финалите, а през 2020 година италианецът продължи да се изкачва в йерархията на мъжкия тенис. Той доближи до 1/4-финалите на Ролан Гарос, елиминирайки по пътя си Давид Гофен и Александър Зверев, преди да отстъпи в три сета пред Рафаел Надал. Освен това Синер доближи и до 1/8-финал на Мастърса в Рим, където загуби от Григор Димитров, а предходната седмица бе на полуфинал в Кьолн, където още веднъж остави чудесни усещания с играта си, само че претърпя проваляне от Александър Зверев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР