Световният шампион в тежка категория Тайсън Фюри заяви, че за

...
Световният шампион в тежка категория Тайсън Фюри заяви, че за
Коментари Харесай

Фюри: Нокаутирах един идиот, Бог да го пази

Световният първенец в тежка категория Тайсън Фюри съобщи, че за следващ път е потвърдил, че е най-хубавият боксьор в света.

Няма по какъв начин да е другояче, откакто победи още веднъж над огромния си противник Дионтей Уайдлър, освен това с нокаут в мач с доста обрати.

" Бях на земята два пъти, бях засегнат, Уайлдър удря мощно. Това беше страховит мач, няма да диря оправдания, Уайлдър е топ боксьор. Винаги съм казвал, че аз съм най-хубавият в света, а той е номер 2.

Никога не се съмнявайте в мен. Когато ножът опре до кокала, аз постоянно се оправям ", разяснява Фюри след триумфа в зала " Ти-Мобайл ".

" За следващ път потвърждавам, че в никакъв случай не би трябвало да ме отписват. Това не беше най-хубавото ми показване, само че свърших това, което трябваше да направя. Той всякога ставаше от земята, само че едно дясно кроше го довърши. Не бях засегнат, когато те ударят, се събуждаш на пода. Изправих се и бях в цялостно схващане от самото начало ", добави британецът.

" След края отидох при него и го поздравих, а той не искаше да покаже никакво почитание и великодушие. Той е глупак. Моля се за него. Благодарен съм, че и двамата излязохме от мача цели и ще се приберем при фамилиите си ", сподели още международният първенец.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР