Колкото по-бездуховно и неуважително подхождаме към по-напредналите в развитието си

...
Колкото по-бездуховно и неуважително подхождаме към по-напредналите в развитието си
Коментари Харесай

Лошите мисли и чувства ли ни носят бедствията? Астролог зове да не обвиняваме ХААРП, а да се молим

Колкото по-бездуховно и неуважително подхождаме към по-напредналите в развиването си по отношение на нас същества, толкоз по-мощни ще са страданията и бедствията

Лошите мисли основават стихии, урагани и торнадо, а користните и неналичието на емпатия в сърцата - градушки. Негативните усеща и неоценяването на богатствата на живота ни носят наводнения, а извънредно неправилното Духовно държание - пожари. Крайният материализъм поражда трусове, а противодействието против Бога и служенето на тъмните сили пречинява вулканичните експлоадирания. Това разяснява довечера във Facebook известният астролог от Варна Филип Филипов. 

„ Бруталното отношение към природата и грозния не ценящ Духовната страна на планината туризъм, както и хора, които не ценят свещените места и сили на планината предизвикат лавини.  Крайният претекст и прекомерно предпочитание да се употребяват земните богатства основават свлачища.  Липсата на Любов към Бога и даже омърсяване на святостта на Любовта пораждат цунамита и разрушителни прояви на приливите. Крайната човешка цивилизационна мисловна нечистотия предизвика Космичния Огън на Слънцето и Галактиката “, изяснява той.

„ Крайната човешка цивилизационна сърдечна нечистотия поражда магнитни стихии в аурата на Земята. Черната магия като всеобща демонстрация, експанзията против Живота и злословието против Благия Господ Бог предизвика рухването на Астероиди и Комети върху планетата “, написа Филипов в обществената мрежа. 

 

„ Зад Природа има кондензиран с живот свят на по този начин наречените естествени същества. В древността човечеството е било в съзнателни, положителни и другарски връзки с тях в избрани исторически моменти. Тогава Природата е отговаряла с божествен условия на живот. Когато обаче, хората са забравяли естествените същества, техния неотклонен труд и работа за Планетата и са проявявали освен липса на признателност, само че даже надменно отношение към нея и Съществата, тогава Природните духове са навлизали в огромни премеждия и даже са осъществили Духовни протести и войни против хората “, прибавя той.

„ Земната буря се движи от Божественото в Гномите, водната - в Ундите, въздушната в Силфите, а огнената - в Саламандрите. И в сегашния миг, когато Христос работи извънредно интензивно в Етерния свят, Господ има потребност от съработници, които с Любов към Бога и Добротворчество служат умишлено за богатството на планетата Земя и Духовното събуждане от материалистическия сън на Човечеството “, разкрива астрологът и физик, който предсказа терористичния акт на бургаското летище и земетресението в Перник месеци преди тези събития да станат факт. 

Според него сега се съчетават най-малко четири естествени фактора, които не зависят от човечеството по никакъв метод. Първият е обвързван с това, че цялата Слънчева система навлиза в нова прекомерно друга Космическа среда, която е наситена с девствена и чиста сила. Учителя Петър Дънов приказва за това съвсем преди 100 години и ни изяснява, че ние желаеме не желаеме, ще би трябвало да се приспособяваме към Свещения огън, които ще пристигна от Новите Галактични пространства, разяснява Филипов. 

Според него колкото по-бездуховно и неуважително подхожда човечеството или даден народ, или даден човек към по-напредналите в развиването си по отношение на нас същества, толкоз по-мощни са страданията и бедствията. 
Друг от факторите е обвързван с това, че магнитното поле на Земята се готви за превръщане на полюсите си. 

Астрологът написа и за имунен отговор в системата, което в действителност съставлява бедствията. 

„ Галактиката, Слънцето, Планетите и Земята са живи и галактически рационални същества, които имат директна връзка и отношение с доста по-развитите от нас Духовни същества. Галактиката и нейните Космически структури, и Слънчеви системи имат отношение към познатите на Християнската метафизична мисъл Велики същества от Божествен порядък. Това са Трите Логоса на Троицата, Христовия Дух, Серафимите, Херувимите и Престолите - общо 7 Макрокосмически същества и равнища на действителността: 3 Логоси-Галактичен Аз-Три Божествени Йерархии “, изяснява той.

Филип Филипов поучава хората вместо да търсят персонални врагове, които да хулят и да упрекват при всяко злополучие ХААРП и КЕМТРЕЙЛСИТЕ, да се помолят, когато се задава естествена заплаха, забелязана посредством методите на Астрологията.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР