Световният шампион в тежка категория на WBC (Световния боксов съвет)

...
Световният шампион в тежка категория на WBC (Световния боксов съвет)
Коментари Харесай

Уайлдър с ултиматум към Джошуа

Световният първенец в тежка категория на WBC (Световния боксов съвет) Дионтей Уайлдър сложи ултиматум за мач с Антъни Джошуа. За американеца подобен конфликт е вероятен единствено при делба 50:50 на хонорара.

„ Превъзходен пердах, една от най-големите борби в света. Всички желаят подобен мач, само че парите би трябвало да бъдат разпределени поравно, другояче няма да има мач”, безапелационен е Уайлдър.

„ Ако те желаят да употребяват финансовия въпрос, с цел да избегнат багра, по този начин да бъде. Не желая доста, просто парите да бъдат поделени 50:50”, добави американецът.

„ Ще нокаутирам Джошуа и няма да съм сюрпризиран в случай че го сторя в първия рунд. Когато пристигна време за мач, то парите никой няма да си ги спомня. В този ден е значимо и всеки ще приказва кой е най-хубавият. В края на мача ще има първенец и неговото име е Дионтей Уайлдър”, приключи първенецът на WBC.

За среща с британеца Антъни Джошуа договаря още Джоузеф Паркър, а Кубрат Пулев също е кандидат за международната купа, само че сега се възвръща от контузия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР