Световният шампион по бокс в тежка категория на WBC Дионтей

...
Световният шампион по бокс в тежка категория на WBC Дионтей
Коментари Харесай

Уайлдър похвали Кобрата и обяви Джошуа за страхливец

Световният първенец по бокс в тежка категория на WBC Дионтей Уайлдър похвали Кубрат Пулев, откакто бе помолен в изявление да разяснява огромните имена в дивизията. 34-годишният американец ще се бие за повторно с Тайсън Фюри - на 22 февруари в Лас Вегас, Невада.

„ Пулев е самоуверен и мощен войник. Не съм виждал доста от него в последно време, тъй като не се бие толкоз постоянно. От това, което съм виждал, той несъмнено прави положителни мачове, дуелът против Кличко и по този начин нататък. Мисля, че има мощна воля и мощна душeвност ", съобщи „ Бронзовия бомбардировач " пред ESPN в Лос Анджелис. Ето какво още сподели Уайлдър за останалите огромни имена в тежка категория.

"Антъни Джошуа - Просто страхливец, това мисля ".

Тайсън Фюри - Той е занимателен, боксьор с качества. Фюри е глътка пресен въздух в категорията, тъй като ми оказва помощ да популяризирам нашия мач. Повечето останали бойци не желаят да приказват или да кажат какво желаят.

Анди Руис - Бях доста отчаян от него, тъй като, може би, му разпореждах очаквания. Наистина желаех да реализира великолепие. Особено от там, където идва в бокса. Ангел пристигна и го избави, даде му страхотна опция да бъде мегазвезда, сподели бронзовият медалист от Олимпийските игри в Пекин през 2008 година /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР