Световният шампион по бокс Антъни Джошуа се завръща на ринга

...
Световният шампион по бокс Антъни Джошуа се завръща на ринга
Коментари Харесай

Вижте най-доброто от Джошуа преди боя с Такам

Световният първенец по бокс Антъни Джошуа се завръща на кръга през днешния ден в първия си мач след великата победа над Владимир Кличко през април.
Британецът, който държи поясите на Международната боксова федерация (IBF), Световната боксова асоциация (WBA) и Международната боксова организация (IBO) ще се бие с камерунеца Карлос Такам.
Следете борбата Антъни Джошуа - Карлос Такам НА ЖИВО в Sportlive.bg.
Антъни Джошуа е роден през 1989 година в Уотфорд, Англия и стартира да се занимава с бокс чак през 2007 година, когато е на 18. В дебютното си международно състезание в Баку, Азербайджан, британецът единствено загатва за качествата си. По пътя към финала той побеждава международния и олимпийски първенец в аматьорския бокс Роберто Камареле и Ерик Пфифер преди да загуби финала от представителя на домакините Магомедрасул Мажидов единствено с една точка.
През 2012 година той прави пробива си измежду дилетантите, откакто става олимпийски първенец на игрите в Лондон.
Последва и старт при експертите, който и досега е впечатляващ - 19 мача, 19 победи, всичките с нокаут. Безспорно най-големият му триумф пристигна през май, когато завоюва с механически нокаут над легендата в спорта Владимир Кличко.
Вижте видео с най-хубавото от боксьора в Sportlive.bg!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР