Световният шампион Люис Хамилтън с Мерцедес даде най-добро време в

...
Световният шампион Люис Хамилтън с Мерцедес даде най-добро време в
Коментари Харесай

Люис Хамилтън най-бърз в единствената тренировка на пистата Имола

Световният първенец Люис Хамилтън с Мерцедес даде най-хубаво време в единствената подготовка на писта " Имола ". По-късно през днешния ден е квалификацията, която ще дефинира стартовата решетка. Надпреварата е кръстена с името Гран При на Емилия-Романия и се организира за първи път в историята.

Макс Верстапен с Ред Бул съумя да запише втори резултат. Нидерландският водач употребява по-твърдите гуми на " Пирели " спрямо Хамилтън. Трети, на половин секунда зад водача, се класира неговият съотборник Валтери Ботас.

Френският водач на Алфа Таури Пиер Гасли продължава с прелестното си показване и съумя да запише най-хубавата си обиколка с четвърто време. Гасли бе по-бърз от водача на Ферари Шарл Леклер, който в края на сесията съумя да усъвършенства времето си и да се изкачи до пета позиция. Леклер бе по-бавен от Хамилтън с близо една секунда.

Даниел Рикардо с Рено също кара добре и остана шести. Австралиецът е следван от съотборника си Естебан Окон. Алекс Албън още веднъж е надалеч от Верстапен, откакто записа едвам девето време с закъснение от съотборника с повече от секунда. Топ 10 затвори водачът на Рейсинг Пойнт Ланс Строл (Канада).

Пистата " Имола " се завърна в календара на Формула 1 след 14-годишно спиране. Това стана поради затварянето на сезона в Европа.
 Телевизионна спортна стратегия за събота, 31 октомври
Телевизионна спортна стратегия за събота, 31 октомври

Формула 1, колеоздене и тенис
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР