Световният номер 1 в мъжкия тенис Рафаел Надал се завръща

...
Световният номер 1 в мъжкия тенис Рафаел Надал се завръща
Коментари Харесай

Надал: Не ме е грижа за Федерер


Световният номер 1 в мъжкия тенис Рафаел Надал се завръща тази седмица в ATP тура, освен това на обичаната си настилка - клея.

Очевидно не такава е настройката на Роджър Федерер, който за втора поредна година ще пропусне целия сезон на алено, макар че по-рано през годината съобщи, че мечтае да направи още един опит да завоюва “Ролан Гарос ”.

Матадорът разяснява решението на огромния си противник през годините по любопитен метод: " Не ме е грижа. Той взима решенията си.

Той съобщи, че на драго сърце би играл против мен на клей във формат 3 от 5 сета, тъй че си помислих, че ще играе на " Ролан Гарос ". После, няколко дни по-късно, той сподели, че няма да играе, тъй че тук има леко несъгласие ", сподели Надал.

Испанецът, който дълго време имаше проблеми с бедрото, показа още, че се усеща добре сега, тренира добре и има вяра, че е подготвен да демонстрира добър тенис.

Надал ще търси 11-а купа на " Мастърс " -а в Монте Карло, което ще му разреши да резервира лидерската си позиция в ранглистата на ATP. В момента Надал има 100 точки задатък пред предходния лидер Роджър Федерер.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР