Световните козметични гиганти не спират да воюват за пазарите и

...
Световните козметични гиганти не спират да воюват за пазарите и
Коментари Харесай

Войната на дизайнерите при парфюмите

Световните козметични колоси не стопират да водят война за пазарите и любовта на потребителите на парфюмерия и козметика

В Европа най-заклетите противници са Италия и Франция. Двете страни от епохи се състезават за първото място в модата, кулинарията и парфюмерията. Непрестанната конкуренция поддържа салдото на силите - резултатите се накланят ту в едната, ту в другата посока. От борбите за превъзходство при ароматите най-печеливши са клиентите, защото асортиментът от козметика и парфюмерия се разраства и развива всеки ден. И двете страни имат прелестно местонахождение на картата на света, разполагат с красиви провинции и неповторима природа, която ражда ентусиазъм за нови и все по-креативни визии на парфюмите, дава неизчерпаеми съкровища от естествени съставки и благоуханни субстанции.

Италианците са известни със своята креативност. Тя е тяхното безшумно оръжие за завземане на нови територии с фенове - ценители на хубавите ухания и козметични артикули. Първата среща на клиента с аромата е бутилката. Често пъти тя е водещият маркер, пораждащ вниманието на актуалните господа и красивите девойки, които не могат да си показват своята визия и секси лъчение без акцента на обичания парфюм или тоалетна вода. Дизайнерите на парфюмните къщи все по-смело опитват с формите и цветовете на бутилките, както и с техните опаковъчни кутии.

Утвърдена процедура е производството на цяла серия артикули под общия знаменател на преобладаващия парфюм. Парфюмни лосиони, тоалетни млека, сапуни, гелове за вана и душ, шампоани, кремове - целият набор от артикули за грижа в обичаното благоухание са разполагаем - в соло вид или като част от атрактивни комплекти, с цел да не се разделя потребителят с чувството, че е специфичен и живее в разкош - нито под душа, нито даже нощем в своите сънища. Много притежатели на парфюмни къщи и козметични марки споделят сентенцията, че не продават парфюми, червила и гримове, продават фантазии - показа за бленуваните визии и светоусещания, които единствено първокачествен, първокласен и първокласен артикул би могъл да реализира, сбъдвайки фантазията на милиони хора за почит от обществото, авторитет, самочувствие, хубост и изискан лъчение.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР