Световните брандове са перфектни за вашия ежедневен гардероб Предефинирайте кодовете

...
Световните брандове са перфектни за вашия ежедневен гардероб Предефинирайте кодовете
Коментари Харесай

Новите колекции на BOSS и DKNY приковаха погледите в TRIA CITY CENTRE

Световните марки са съвършени за вашия всекидневен дрешник

Предефинирайте кодовете за обличане с изчистени и модерни кройки и цветове. За всички, търсещи  резултат и комфорт ведно, имаме отлича вест – на партерното равнище в TRIA CITY CENTRE ще откриете голямо многообразие от облекла и аксесоари от новите сбирки на международните марки BOSS и DKNY. До края на седмицата всички продукти ще се оферират със специфична отстъпка.

Улавяйки условията на стилния всекидневен дрескод, международните марки са съвършени за вашия всекидневен дрешник.

Можете да носите BOSS при всеки мотив. От бизнес срещите, до облеклото през уикенда и съществени неща за спорт, марката предлага облеклата и аксесоарите, от които се нуждаете, с цел да посрещнете провокациите на всекидневието със жанр. Марката е учредена през 1924 година и от този момент основава изключителна мода, с която е известна по целия свят. Колекциите на BOSS са изискани, съвременни и фокусирани върху качеството, подобаващи за всеки мотив - както грациозен, по този начин и ежедневен.

Моделите на DKNY са елегантни, направени от бляскав тежък сатен, букле, ефирни транспарантни материи и плетива. DKNY е отражение на силата на New York. Наричана “първата дама на американската мода ”, “кралицата на Седмо авеню ” и “американската Шанел ”, през 1989 година Donna Karan основава Donna Karan New York и DKNY. Марката акцентира безконечния и експресивен жанр, акцентира градската сила и модерния метод на живот.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР