Майка на 15-годишно момче откри любовно ухапване на врата му

...
Майка на 15-годишно момче откри любовно ухапване на врата му
Коментари Харесай

Майка на 15-годишно момче намери „любовно ухапване, след като прекара нощта в апартамента на учителката Ребека Джойнс

Майка на 15-годишно момче откри любовно захапване на врата му и по-късно разбра, че той сякаш прекарал нощта с учителката Ребека Джойнс, заяви съдът.

15-годишното момче, разпознато единствено като момче А, е излъгало майка си, че е отседнал в къщата на приятеля си, само че вместо това е бил в Апартаментът на Джойнс, където два пъти са правили секс, беше казано на правосъдните заседатели.

Джойнс, на 30 години, по това време преподавател в учебно заведение, е съден в Кралския съд на Манчестър по шест обвинявания в присъединяване в полова интензивност с дете, в това число две, до момента в който е лице с доверие, всички свързани с две младежи. Нито едно момче не би трябвало да бъде разпознато.

Момче А сподели на правосъдните заседатели, че той и учителката са си разменили известия в Snapchat и тя го е взела след учебно заведение в петък вечер. Майка му, в изказване, прочетено пред съда, сподели, че във въпросния ден синът й се прибрал от учебно заведение, сменил униформата си и стегнал чанта за нощувка.

Той й сподели, че е отседн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР