Британската медия Скайнюз показа ново видео от нападението в Северна

...
Британската медия Скайнюз показа ново видео от нападението в Северна
Коментари Харесай

Показаха ново видео от нападението във Франция, при което загинаха надзиратели

Британската медия Скайнюз сподели ново видео от нападението в Северна Франция, при което починаха надзиратели.

На фрагментите се вижда по какъв начин черна кола се удря в микробуса, превозвал нарушителя Мохамед Амра, по прякор Мухата. Видеото е снимало по какъв начин маскирани мъже излизат от лекия автомобил  откриват огън с автоматизирано оръжие по надзирателите и извеждат пандизчията.

По данни на осведомителната организация от Обединеното кралство служители на реда са разкрили край град Руан разрушена кола, най-вероятно употребена от нападателите.


" Амра, Мухата, има дебело престъпно досие. За пръв път той е наказан през октомври 2009 година, когато е бил на 15 години. Общо против него са формирани 13 каузи за нелегално разпространяване на опиати, въоръжени грабежи и други закононарушения. Той е излежавал присъда за похищение и последвало ликвидиране ", добави Скайнюз.


" Амра трябваше през днешния ден да застане пред съд в южния град Марсилия, като обвинен по дело за разпространяване на високо рискови субстанции. Нападението стана, по време на превозването му от региона Нормандия ", уточни още английската медия.


При бягството на Мухата починаха трима надзиратели. Мъжете са надлежно на 48, 52 и 55 години. " Съпругата на единия от убитите е бременна в петия месец ", сподели вътрешният министър Жерар Дермаден, представен от организацията.

" Ние ще създадем всичко допустимо, с цел да заловим нарушителите и да ги предадем на правораздаването ", безапелационен бе ръководителят на силовото ведомство.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР