Световната здравна организация препоръча носенето на маски по време на

...
Световната здравна организация препоръча носенето на маски по време на
Коментари Харесай

СЗО: Носете маски по време на събиранията с близки за празниците

Световната здравна организация предложи носенето на маски по време на фамилните събирания по Коледа и Нова година в Европа. Мярката идва на фона опасенията от нов растеж на заразяванията с при започване на 2021 година, написа.
Европейският клон на СЗО предизвести за висок риск от навсякъде разпространяване на пандемията в официално съобщение, в което се акцентира, че е неотложно носенето на защитни маски и обществено разграничаване. " Може да наподобява досадно да се носи маска и да се съблюдава физическа отдалеченост в наличието на другари и членове на фамилията, само че това в огромна степен ще подсигурява, че всеки от нас няма да бъде подложен на риск и ще опази здравето си ", твърди организацията.
 Доктор Симидчиев сложи значим въпрос по отношение на имунизациите Доктор Симидчиев сложи значим въпрос по отношение на имунизациите
Имаме много съществено разединение на публичното мнение във връзка с имунизациите, само че имунизациите са единствената мярка, по която можем да...
СЗО предлага празничните събирания, по опция, да стават навън. Ако са на закрито, тогава е значимо да бъде стеснен броят на присъстващите и пространствата да бъдат добре проветрявани, с цел да се избегнат рисковете от заразяване.
Европейската зона на СЗО включва 53 страни, включително и Русия. Тук бяха регистрирани 22 милиона случая на ковид с над 500 хиляди умряли от началото на пандемията. През последната седмица сме станали очевидци на 1,7 милиона заразявания с над 34 500 съдбовни изхода.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР