Световната здравна организация да повлияе на Украйна така, че тя

...
Световната здравна организация да повлияе на Украйна така, че тя
Коментари Харесай

Михаил Подоляк: "Единственото, с което от СЗО биха могли да помогнат на Кремъл, е да им организират необходимото колективно психиатрично обследване"

Световната здравна организация да повлияе на Украйна по този начин, че тя да не пречи на Русия да извърши задачите на т. н. специфична интервенция. Това е изискал от генералния шеф на СЗО Тедрос Адханом външният министър на Руската федерация Сергей Лавров. Комюнике от телефонния диалог сред двамата е оповестено на уеб страницата на съветското външно министерство.

" С. В. Лавров в детайли очерта дейностите, предприемани всекидневно като част от специфична военна интервенция за облекчение на страданията на цивилното население, и прикани СЗО да повлияе на режима в Киев, тъй че той да не пречи на осъществяването на предлаганите с тази цел ограничения ".

Руската страна показала съответни обстоятелства за аргументите за филантропичната рецесия в Украйна и Донбас, зародила " вследствие на антиконституционния прелом от 2014 година " и последвалата след него " експанзия на киевския режим във връзка с популацията на Донбас и тоталната обсада на Донецката и Луганската републики ". Инициативата за диалога е била на Лавров. Събеседниците се договорили да поддържат връзка.

" Авторите на " Да превземеш Киев за три дни ", кокаиновите интелектуалци от съветското министерство, изцяло съществено оферират на интернационалната организация да ни съобщи техния ултиматум: украинци, у вас в домовете ви са пристигнали насилници и убийци, по тази причина вие бавничко се изправете до стените и чакайте, до момента в който те ви ограбят, набият, изнасилят.

А след това ще заемат част от вкъщи ви и ще си фиркат там без тоалетна. " – разяснява диалога Лавров-Адханом съветникът на украинския президент Михаил Подоляк.

Заявленията на Лавров Подоляк, представен от организация УНИАН, назова " съветски парадокс " и " дипломатическа деменция ". По думите на съветника на президента напълно скоро вследствие на интернационалната изолираност Русия ще има контакт само с Беларус, Еритрея и филантропичните организации.

" Всъщност, единственото, с което от СЗО биха могли да оказват помощ на Кремъл, е да им провеждат нужното групово психиатрично проучване. И да им предложат стратегия за адаптивна терапия. Безусловно Киев може единствено да приветства сходни лечебни мероприятия. " – заключи ръководителят на президентския офис на Украйна.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР