Световната волейболна федерация (FIVB) официално определи дестинациите и групите за

...
Световната волейболна федерация (FIVB) официално определи дестинациите и групите за
Коментари Харесай

Обявиха програмата за волейболната Лига на нациите през 2023 г. - българите ще обиколят няколко континента

Световната волейболна федерация (FIVB) публично дефинира дестинациите и групите за идната Лига на нациите през 2023 година, където мъжете и дамите на България ще вземат присъединяване.

„ Лъвовете “ започват конкуренцията сред 6 и 11 юни в Нагоя, където ще бъдат в една група с Япония, Словения, Франция, Полша, Сърбия, Китай и Иран. Между 20 и 25 юни се местят в Орлеан дружно с тимовете на Франция, Куба, Бразилия, Япония, Словения, Аржентина и Канада в нова група. А за край ще пътуват за Анахайм сред 4-9 юли в конкуренцията на Иран, Аржентина, Франция, Германия, Сърбия и Куба.

„ Лъвиците “ на собствен ред влизат в конкуренцията сред 30 май и 4 юни в Нагоя с тимовете на Япония, Доминиканска република, Бразилия, Хърватия, Германия, Нидерландия и Китай. Между 13-18 юни се местят в Хонконг с отборите на Китай, Италия, Турция, Канада, Доминиканска република, Полша и Нидерландия. А най-после ще дебаркират в Сувон със съставите на Южна Корея, Съединени американски щати, Полша, Германия, Сърбия, Доминиканска република и Китай.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР