Световната федерация по футбол (ФИФА) обяви нов спонсорски договор с

...
Световната федерация по футбол (ФИФА) обяви нов спонсорски договор с
Коментари Харесай

ФИФА: Световното първенство в Катар вече има официална криптовалута

Световната федерация по футбол (ФИФА) разгласи нов спонсорски контракт с компанията за търговия с криптовалути Crypto.com за Световното състезание в Катар, оповестиха от централата. Ситуираната в Сингапур компания ще бъде публична платформа на Световното състезание за търговия с криптовалути. Световното състезание ще се организира за първи път през зимата и стартира на 21-и ноември, с цел да завърши на 18-и декември.

" Crypto.com към този момент показва отговорност и поддръжка на тимове от топ-ниво, както и на цели лиги, огромни събития и паметни игрища по целия свят “, съобщи Кай Мадати, чиновник от отдела за комерсиална активност на ФИФА. " И няма по-голяма платформа, или пък такава с по-голям обсег и културно въздействие, каквато е платформата на ФИФА във футбола. Така че връзките ни са логически стадий и от двете страни ".

Партньорството с ФИФА за момента е най-голямата инвестиция на компанията, която по този начин или другояче има спонсорски контракти с тима от НБА на Филаделфия, веригата за свободни боеве UFC, както и Формула 1 през предходната година. Компанията, учредена през 2016-а година, също по този начин закупи правата да постави името си на Стейпълс Сентър – домакинската сцена на Лос Анджелис Кейкърс в НБА с контракт за 20 години и стойност над 700 милиона $.

" Чрез нашето партньорство с ФИФА ние ще продължим търсенето на новаторски пътища с които Crypto.com да продължи да зарежда бъдещето на спортни събития от международно значение по целия свят ", разгласи един от основателите на компания и изпълнителен шеф Крис Маршалек.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР