Световна премиера на щанда на Hyundai Motor на международното изложение в

...
Световна премиера на щанда на Hyundai Motor на
международното изложение в
Коментари Харесай

Автосалон Женева 2018: Поглед към бъдещото на дизайна на Hyundai

Световна премиера на щанда на Hyundai Motor на международното ревю в Женева отбелязва концептуалната разработка Le Fil Rouge, която ни дава опция да надникнем в бъдещето на дизайна на марката, и с който от компанията демонстрират, че предишното, сегашното и бъдещето са свързани.

“Le Fil Rouge е едно преосмисляне на ДНК-то на дизайна на Hyundai датиращ от историческото за марката Hyundai Coupe Concept от 1974 година ”, коментира Люк Донкерволке, изпълнителен вицепрезидент и началник на Hyundai Design Center. “Развивайки нашата дългогодишна история в основаването на отличителни и спортни облици, ние ще сложим нова ера в дизайна на Hyundai ”.



Световна премиера на щанда на Hyundai на салона в Женева вършат също по този начин новото поколение на и новата KONA Electric, която ще се предлага в две основни версии. Първата от модификациите ще бъде оборудвана с по-голяма батерия (64 kWh) и електромотор с 204 конски сили, а свободният пробег на колата ще бъде до 470 километра. Тази трансформация на електрическата кола ще бъде в състояние да се форсира от 0 до 100 км/ч за 7.6 секунди.

Втората версия на Hyundai идва с батерия с капацитет от 39 kWh, обещаващи автономност от до 300 километра. Електромоторът при тази трансформация на електрическия автомобил е с мощност от 135 конски сили, и сходно на по-мощната версия е в положение да генерира и въртящ миг от 395 Нм.

За първи път в Европа, Hyundai mредставя и водородното си
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР