Светлинно шоу ще озари небето над София няколко часа преди

...
Светлинно шоу ще озари небето над София няколко часа преди
Коментари Харесай

Светлинно шоу в София за ЧНГ, къде може да се види

Светлинно шоу ще озари небето над София няколко часа преди настъпването на Новата година.

Тази година няма да се организира обичайния празничен концерт на площад " Александът I " поради андемията от ковид. Няма да има и заря с фойерверки.

Вместо това от 19:00 ч. на 31-и декември пред постройката на Българска народна банка ще има светлинно шоу, заяви кметът на столицата Йорданка Фандъкова. Тя предложения жителите, които имат предпочитание, да излязат и да му се насладят преди празничната си вечеря, като съблюдават противоепидемичните ограничения за разстояние един от различен.

Светлинният театър ще е без гърмежи и дава отговор на апела на организация " Четири лапи " да не се стресират кучетата и другите животни с пукотевици, каквито обичйано съпътстват посрещането на Новата година. 

Отделно Столичният общински съвет приготвя за идната година Наредба за възбрана на фойерверките в София. Тя се поддържа от всички политически сили, уточни Фандъкова. Тя приканва всички жители, в случай че не да се въздържат, то най-малко да понамалят гърменето на пиратки и фойерверки. По думите ѝ те плашат освен животните, само че и бебетата, а също така способстват за замърсяването на въздуха.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР